Suntem o societate certificată internațional în domeniul construcțiilor de autostrăzi, drumuri, aerodroame sau baze sportive.

Avem în rândurile noastre personal calificat cu pregătire superioară din Germania, cu experiență în domeniile construcțiilor de mașini și a construcțiilor de drumuri sau construcții industriale.

Oferim consiliere în căutarea soluțiilor ideale atât pe parte de proiectare, organizare sau desfășurare (pe diferite șantiere) cât și punerea la dispoziție a tehnicii necesare desfășurarii proiectelor. Avem la dispoziție un parc de utilaje de unde putem furniza, fie prin închiriere sau achiziții directe utilaje de construcții, noi sau folosite cu verificări tehnice periodice.

Acoperim o gamă largă de servicii de calitate prin personalul deservent calificat și prin parcul de utilaje propriu.
Serviciile de bază oferite sunt: decopertări, nivelări, terasamente, pregătiri pentru drumuri și diferite excavări până la realizarea planurilor de lucru, demolări, alimentări cu combustibili a utilajelor în diferite puncte de lucru sau transportul utilajelor și a materialelor de construcții.

Oricând puteți să va bazați pe competența noastră și să profitați de soluțiile noastre în funcție de situația și scopurile dumneavoastră, să analizăm împreună modul și mijloacele cele mai avantajoase de realizare.

Ne dăm silința să fim flexibili, prompți și interesați pentru noi provocări. Așteptăm să ne contactați!chart_sabou